vrijdag 24 oktober 2014

Tevreden klant: "Zelfs mijn vrouw was tevreden ..."


Beste,

Mocht ik in de toekomst nog een deur of raam nodig hebben kom ik zeker even langs bij Grinord voor een offerte. Als de offerte dan ook effectief uitgevoerd wordt zou het aangenaam zijn dat dezelfde mensen de werken uitvoeren als diegenen die dinsdag bij ons zijn geweest.

Gisteren zag al het werk en de afwerking er prima uit. De werkplaats is proper achter gelaten. De mensen waren vriendelijk en zorgzaam,.. kortom, niets dan positieve opmerkingen. Zelfs mijn vrouw was tevreden en dat is een rariteit…:-)

Morgen zal ik het werk nog eens bekijken. Dan zal alles wel droog zijn. Ik verwacht wel dat alles er nog even goed uitziet.

De keuze voor Grinord was alvast één van de betere keuzes die ik gemaakt heb.

Vriendelijke groeten,

2800 Mechelen

OPMERKING VAN GRINORD

Beste klant,
Dank voor uw lovende woorden en uw eerlijke bericht.
Vriendelijke groet,
Grinord

Info over dossier.
Hoewel dit een klein dossier was, namelijk 1 raam, is dit voor Grinord even belangrijk als een groot dossier. Elk dossier wordt met even veel zorg behandeld.

Het gaat hier over een PVC raam in de kleur parelwit met de door Finstral gepatenteerde ingewalste nerfstructuur op een in de massa gekleurd profiel.
Na meer dan 45 jaar is er nog geen enkele fabrikant die deze unieke en kwaliteitsvolle manier van ramen maken heeft kunnen evenaren.

Finstral blijft daardoor uniek in fabricage en kwaliteit van onder andere PVC ramen.

Neem een kijkje op de website van Finstral en ontdek de raam en deursystemen die op z'n minst innoverend te noemen zijn. Finstral geeft je niet enkel een blik op de toekomst, maar kan nu al leveren wat anderen nog niet kunnen en sommigen zelfs nooit kunnen.
Kijk even naar PVC Nova Line, Lignatec, FIN-project, ...
www.finstral.be

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om met Grinord contact op te nemen !
Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken.

Grinord, Finstral ramen en deuren, Nekkerspoelstraat 37, 2800 Mechelen 015 560 046 info@grinord.be (ma.-za. 10:00 – 17:00)Geen opmerkingen:

Een reactie posten