zaterdag 11 oktober 2014

Tevreden klant van Grinord: "Alles netjes afgewerkt !", "Ik kan iedereen deze firma aanbevelen!"


Dag Ines,
Alles netjes afgewerkt, zeer tevreden
Naar aanleiding van een inbraak hebben wij Finstral ramen laten plaatsen door de firma Grinord uit Mechelen,correct naar afspraken toe.
Zeer propere plaatsing en alles netjes afgewerkt, de verantwoordelijke kwam ook zelfs poolshoogte nemen om zeker te zijn dat alles vlot verliep, echt vakwerk wanneer ik nog ramen vervang zal ik zeker beroep doen op Grinord en ik kan iedereen deze  firma aanbevelen!

Fam Vercammen
Heirweg
te Elewijt

OPMERKING VAN GRINORD

Grinord, Finstral ramen en deurenHet gaat hier over Finstral PVC ramen in de kleur grijs, RAL 7042. Het speciale aan deze PVC ramen is dat de kleur niet met een folie opgeplakt is, noch er op gespoten is, maar dat de kleur van de ramen in de massa is. Deze volkernkleur garandeert een betere kwaliteit.

Dit gecombineerd met de standaard zeer slanke vleugel (het opengaand deel van het raam) of zelfs de voor Belgiƫ unieke verborgen vleugel maakt dit raam niet enkel kwalitatief maar ook esthetisch op een hoger niveau.

Grinord, Finstral ramen en deurenGrinord, Finstral ramen en deurenUiteraard kunnen de ramen van Finstral voorzien worden van 3-voudig glas.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan dit zelfs voor renovatie kan dit zeer interessant zijn.


Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om met Grinord contact op te nemen !
Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken.

Grinord, Finstral ramen en deuren, Nekkerspoelstraat 37, 2800 Mechelen 015 560 046 info@grinord.be (ma.-za. 10:00 – 17:00)Geen opmerkingen:

Een reactie posten