vrijdag 22 juni 2018

afwerking zeer verzorgd
Beste Ines,

Bedankt voor het opsturen van de digitale versie van onze faktuur en de bijkomende documentatie voor correct onderhoud en gebruik van ramen en deuren.

We staan er bovendien op om jullie te laten weten dat we bijzonder tevreden zijn met het plaatsing-team dat op donderdag 16 april de werken aan voor- en zijdeur heeft uitgevoerd:
- Het hele gezin was thuis op het moment van de werken wegens het paasverlof, maar de hinder, ondanks het vrij ingrijpend karakter van de werken, bleef beperkt tot een absoluut minimum
- Ondanks de serieuze uitdaging onder de vorm van zeer scheve muren, is de afwerking zeer verzorgd en is er voor elke hindernis die opdook tijdens de afwerking, een gepaste oplossing geboden. Het resultaat is dan ook een zeer esthetisch- en 100% functioneel geheel geworden.
- Het breekwerk en de aanpassingswerken brachten heel wat afval en vuil met zich mee, maar het installatie-team heeft de werf volledig clean achter gelaten.
- Er werd duidelijk zeer hard doorgewerkt, zonder dat dit in een minder verzorgde afwerking resulteerde.
- We kregen een zeer goede uitleg en alle onze vragen gedurende de dag werden op een vriendelijke, doch professionele manier beantwoord.
- De beloofde hoogstaande kwaliteit van de geïnstalleerde deuren en de bijhorende afwerking is overtuigend zichtbaar en voelbaar.
Kortom, wij zijn bijzonder tevreden met de perfecte uitvoering en het zeer gewaardeerde eindresultaat van jullie installateurs die dag !

Vandaar onze vraag om voor het openstaande werk, het zelfde installatie-team dat de situatie ter plaatse kent, te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,
Cappuyns-Dumont
Aarschotsesteenweg, 279
B-3012 Wilsele

Neem contact met Grinord, Finstral ramen en deuren:
015 560 046
info@grinord.be
BEL MIJ - klik hier
CONTACTFORMULIER - klik hier
bestel hier de GRATIS ramen check set - klik hier

Grinord, Finstral ramen en deuren, Nekkerspoelstraat 37, 2800 Mechelen 015 560 046 info@grinord.be (ma.-za. 10:00 – 17:00)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten