woensdag 22 april 2015

Finstral by Grinord, tevreden klant: "zeer hard doorgewerkt"Beste Ines,

Bedankt voor het opsturen van de digitale versie van onze faktuur en de bijkomende documentatie voor correct onderhoud en gebruik van ramen en deuren.

We staan er bovendien op om jullie te laten weten dat we bijzonder tevreden zijn met het plaatsing-team dat op donderdag 16 april de werken aan voor- en zijdeur heeft uitgevoerd:
- Het hele gezin was thuis op het moment van de werken wegens het paasverlof, maar de hinder, ondanks het vrij ingrijpend karakter van de werken, bleef beperkt tot een absoluut minimum
- Ondanks de serieuze uitdaging onder de vorm van zeer scheve muren, is de afwerking zeer verzorgd en is er voor elke hindernis die opdook tijdens de afwerking, een gepaste oplossing geboden. Het resultaat is dan ook een zeer esthetisch- en 100% functioneel geheel geworden.
- Het breekwerk en de aanpassingswerken brachten heel wat afval en vuil met zich mee, maar het installatie-team heeft de werf volledig clean achter gelaten.
- Er werd duidelijk zeer hard doorgewerkt, zonder dat dit in een minder verzorgde afwerking resulteerde.
- We kregen een zeer goede uitleg en alle onze vragen gedurende de dag werden op een vriendelijke, doch professionele manier beantwoord.
- De beloofde hoogstaande kwaliteit van de geïnstalleerde deuren en de bijhorende afwerking is overtuigend zichtbaar en voelbaar.
Kortom, wij zijn bijzonder tevreden met de perfecte uitvoering en het zeer gewaardeerde eindresultaat van jullie installateurs die dag !
Vandaar onze vraag om voor het openstaande werk, het zelfde installatie-team dat de situatie ter plaatse kent, te mogen ontvangen.
  
Met vriendelijke groeten,
Cappuyns-Dumont
Aarschotsesteenweg, 279
B-3012 Wilsele

OPMERKING VAN GRINORD:
De voordeur die deze mensen is een hybride voordeur, in dit geval een combinatie van staal versterkte PVC met een aluminium buitenschaal.
Door deze combinatie van materialen te gebruiken heeft de deur de eigenschappen van verschillende technologieën. Met staal versterkte PVC voor stabiliteit en een super goede isolatie, de aluminium buitenschaal is hier gekozen voor de stijlvolle witte structuurlak en is daar naast enorm onderhoudsvriendelijk.


Deze en andere voordeuren zijn te kiezen op de website: http://www.doorconfigurator.finstral.com/
Op deze website kunt u zelfs de deur van uw dromen op de foto van uw huis plaatsen.

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om met Grinord contact op te nemen !OPVOLGMAIL van onze klant:
Als iets goed is, mag het ook eens gezegd worden.
 
Ik doe dit zeker niet altijd of na elk uitgevoerde klus in- en om het huis, maar in dit geval betrof het een opdracht uitgevoerd zoals ik in mijn vorige mail heb beschreven.
Uw team heeft daarom deze spontane vorm van erkenning dan ook dubbel en dik verdiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten