donderdag 28 augustus 2014

Tevreden klant van Grinord: "Prachtig werk !"Beste,
Wij willen jullie complimenteren met het prachtige werk dat geleverd is: Zowel het product zelf als de installatie en de afwerking ervan zijn boven onze verwachtingen. De mannen hebben heel mooi werk geleverd met veel respect voor de verbouwingswerken die we al hadden uitgevoerd! Er is werkelijk geen krasje op onze parket bijgekomen.
Bedankt en met vriendelijke groeten,

OPMERKING Grinord:
Deze klanten hebben gekozen voor het Finstral KAB systeem. 
KAB staat voor Kunststof, Aluminium, Buitenschaal. Deze ramen worden ook wel hybride ramen genoemd. Hybride ramen combineren de eigenschappen van de verschillende materialen om er voor te zorgen zo weinig mogelijk nadelen te hebben. Een aluminium raam isoleert namelijk niet zo goed als een PVC raam. Wanneer een PVC profiel nu gecombineerd wordt met aluminium dan blijft de goede isolatie van PVC en het raam heet de eigenschappen van een aluminium raam.
Wanneer dit gecombineerd wordt met een verborgen vleugel ontstaat er een uniek raam dat ongeĆ«venaard is op de markt van ramen en deuren.
Finstral is niet de enige die dit systeem op de markt brengt, Finstral is echter wel de fabrikant die dit systeem het best heeft geperfectioneerd.

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om met Grinord contact op te nemen !
Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken.


Grinord, Finstral ramen en deuren, Nekkerspoelstraat 37, 2800 Mechelen 015 560 046 info@grinord.be (9:00 – 17:00)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten